ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Aγαπητοί γονείς,

Τα Δημοτικά Σχολεία επαναλειτουργούν την 1η Ιουνίου 2020.

Οι μαθητές/τριες προσέρχονται κανονικά από τις 8 το πρωί στο σχολείο. Το ωρολόγιο πρόγραμμα ξεκινά στις 8.15π.μ. και τελειώνει στις 13:15μμ.

Το σχολικό έτος παρατείνεται μέχρι και 26 Ιουνίου 2020.

             Οι μαθητές  θα προσέρχονται στο σχολείο καθημερινά. Θα πηγαίνουν κατευθείαν στην τάξη τους και θα κάθονται στη θέση τους, μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι . H πρωινή προσευχή,  θα γίνεται εντός της κάθε τάξης.

Παρακαλούμε τους γονείς κατά την προσέλευση να αφήνουν τα παιδιά τους στην είσοδο του σχολείου και κατά την αποχώρηση να είναι  έγκαιρα έξω από το σχολείο φροντίζοντας να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις  για την αποφυγή συνωστισμού. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται σταδιακά και με σειρά.

 Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ό,τι χρειάζονται, γιατί δε θα γίνεται δανεισμός ειδών γραφικής ύλης  ή άλλων προσωπικών αντικειμένων.

 Για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, που αφορούν στις ώρες  παραμονής των μαθητών στο σχολείο, θα μιλήσουμε διεξοδικά με τους ίδιους τους μαθητές.

Οι αίθουσες έχουν διαμορφωθεί βάσει των οδηγιών με τήρηση ελάχιστης απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των μαθητών. Στις τάξεις θα υπάρχει αντισηπτικό για όλα τα παιδιά.

 Η επικοινωνία των γονέων με τους εκπαιδευτικούς και τη Διευθύντρια του σχολείου μπορεί να γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καλό είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους καπέλο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο τηλέφωνο του σχολείου: 2333081336

                                                                               Ευχόμαστε καλή επάνοδο, με υγεία!

Η Διευθύντρια του σχολείου